Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ BBC.


Έλαβα το παρακάτω e-mail, το θεώρησα πολύ σημαντικό και το παραθέτω προς ενημέρωση όλων!
Η φιμωμένη είδηση του μήνα που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!
______________________________________________

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,
όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς,
τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά
(και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο,
ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχειστην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια πουδιαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forwarded.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

ου γαρ έρχετε μόνο...
πέρασε πάνω από χρόνος από τότε που ήταν φρέσκια η είδηση γέρο...
Μήπως στο μεταξύ άκουσες τίποτα για κάποιον πιτσιρικά που τον λέγανε Αλέξανδρο ή στο BBC δεν "χτυπάνε" φρέσκες ειδήσεις.

Υ.Γ: Όχι που θα σε άφηνα ατιμώρητο να κάνεις ...χαβαλέ στη μπλογκόσφαιρα...

o geros είπε...

Αγαπητέ φίλε, προσωποποιείς άριστα το ψευδώνυμό σου! Μου απέδειξες ότι το δάγκωμα του λύκου είναι οδυνηρό! Κατά τα άλλα, ξέρεις ότι δεν έχω δημοσιογραφικό blog... Το συγκεκριμένο βίντεο δεν το είχα δει· μου το έστειλαν σήμερα και θεώρησα καλό να το αναρτήσω, πιστεύοντας ότι συμβάλλω κι εγώ - έστω και ελάχιστα, ή έστω κατόπιν εορτής - στο δυνάμωμα μιας ακόμα φωνής που κουκουλώθηκε. Έχω δε την αίσθηση, ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα που είτε δεν το έχουν δει, ή ακόμα ακόμα, δεν είχαν καν ενημερωθεί!

monahikoslikos είπε...

Να σου πω και κάτι που δεν ξέρεις, το επωνυμο του συζύγου της είναι Φώλιας (ξάδελφος του γίγαντα υπουργού της ακρίβειας)...

o geros είπε...

Ααα, του κολλητού μου!