Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Καλά τα είπε ο Γιωργάκης...

Έγραψα στο βίντεο την ομιλία του Γιωργάκη στη ΔΕΘ. Ικανοποιήθηκα πολύ από την εισαγωγή του! Κατέγραψε την ελληνική πραγματικότητα ακριβώς όπως είναι! Προβληματίστηκα όμως: Γιατί αυτά τα λόγια τα ακούω εδώ και 40 χρόνια από όλους τους πολιτικούς και όλες τις κυβερνήσεις; Γιατί μου δημιουργούν την εντύπωση ότι κανείς δε νοιάζεται για το λαό; Γιατί εξακολουθούν να με κάνουν να πιστεύω ότι είμαι ένα σκουπίδι; Γιατί δεν φτιάχνει κάτι σε αυτό τον τόπο;

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Μην περιμένεις να χιονίσει για να δεις άσπρη μέρα. Πέτα και κανα γιαούρτι...

Diastasi είπε...

Γιατι φιλε μου Geros απλα και μονο ειναι αυτο ακριβως που ειπες.
σε θεωρουν ενα ακομη "σκουπιδι" που θα κανει την δουλεια του την ημερα των εκλογων και την επομενη θα μπει στη σακουλα με τα σκουπιδια.
Δυστυχως η νοοτροπια μου (εννοω ως Ελλην) ειναι τετοια που δυστυχως θα με κανει την επομενη των εκλογων να βριζω πατοκορφα το 99,99999% των υπολοιπων συμπολιτων μου που ψηφισαν βλακωδως παλι τους ιδιους απατεωνες και την προηγουμενη των επομενων εκλογων θα με κανει παλι να βρισκομαι εξω απο ενα εκλογικο κεντρο να ξεροσταλιαζω μπας και περασει ο υποψηφιος "βολευτης" και μου ριξει μια χειραψια κι αισθανθω ωσαν να με φιλισε στο στομα η Σοφια Λορεν.

φιλικα
thraki.info

Ανώνυμος είπε...

κι'εγω την ιδια εντυπωση εχω φιλε...και μακαρι να ηταν μονο εντυπωση, αλλα ειναι η μονη αληθεια...αιδως αργειοι...