Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Ο γέρος... στα γερόντια!


Η αλήθεια είναι πως το ύφος μου ήταν πολύ καχύποπτο όταν μου πρότειναν να πάμε να δούμε τους Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, Μπουλά και Σταρόβα. Κι αυτό γιατί μου φάνηκε παράξενο το σχήμα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι αποτέλεσμα θα έβγαινε από αυτή τη συνεργασία.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι θαμώνας κανενός νυχτομάγαζου και επομένως δεν γνωρίζω ούτε το πρόγραμμά τους ούτε και κριτική γι αυτά μπορώ να κάνω. Όχι ότι δεν έχω πάει κατά καιρούς, αλλά να, πως το λένε; Δεν είμαι ’γω για τέτοια!
Πήγα όμως· και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Δεν το περίμενα! Γι αυτό και έβγαλα φωτό για να τις μοιραστώ μαζί σας. Στην τελευταία φωτό, με πήραν χαμπάρι ότι ήμουν εκεί και με χαιρετάνε! Είναι πολύ κουραστικό, ρε παιδιά, να είσαι πασίγνωστος! Δεν μπορώ να πάω κάπου που να μη με αναγνωρίσουν και να μη μου μιλήσουν! Αμάν!



4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Κάνε ένα κρύο ντους και θα συνέλθεις.
Αν επιμείνει το κουσούρι βράσε τσίπουρο με ζάχαρη κι όταν πάρει φωτιά σβήστο και προσπάθησε να το πιείς θα σου κάνει καλό.

Αποψη είπε...

Το ρίχνεις έξω βλέπω, γεράκο μου! Αλλά δεν αρχίζεις σιγά σιγά να κοιτάς και καταδω; Άντε και δεν έχω με ποιον να μαλώνω. Κοντεύει να με φάει η καλοσύνη πια...

o geros είπε...

Παρασκευή βράδυ, διαβάζω τα post των χιλιάδων αναγνωστών μου και απογοητεύομαι! Ή στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω. Δε μπορεί όλοι να τα βάζουν μαζί μου! Μάλλον θα με πιάσουν πάλι οι «κλειστές» μου...

Ανώνυμος είπε...

Αντε καταφερα να περασω την λεκτικη απαληθευση....καλως σε βρηκα Δημητρη!!!