Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Α βα βα...

Χθες το βράδυ μια φαεινή ιδέα καρφώθηκε στο μυαλό μου, που την επεξεργάζομαι όλη μέρα και τελικά αποφάσισα να τη δημοσιεύσω:
Μετά τις χθεσινοβραδινές ειδήσεις συνειδητοποίησα ότι αν θέλεις και να πιάσεις την «καλή» και να την βγάλεις «καθαρή» πρέπει να κάνεις μια πολύ μεγάλη λαμογιά! Γιατί, αν κάνεις κάτι μικρό και άρα, πας να «φας» μόνος σου, θεωρείσαι «ψιλικατζής» απ’ το κύκλωμα και θα σε φάνε πριν πεις «κιχ»! Και το λέω αυτό μετά βεβαιότητας γιατί νιώθω ότι αποκρυπτογράφησα πια τη διαδικασία και αισθάνομαι έτοιμος να το κάνω κι εγώ!
Τι χρειάζομαι λοιπόν;
1. Δημοσιογράφους
2. Πολιτικούς
3. Νομικούς
4. Αστυνομικούς
5. Υπηρεσιακούς
Δηλαδή, εκπροσώπους από τις 3+1 εξουσίες και δημόσιους υπαλλήλους για τα διαδικαστικά. Αυτή είναι η συνταγή, αγαπητοί μου! Κι όσο πιο πολλοί συμμετέχουν, τόσο πιο όμορφα δένει το φαγητό, τόσο πιο πολύ γίνεται, τόσο πιο καθαροί θα είμαστε και σίγουρα δεν θα μας πιάσουν ποτέ!
Γιατί το ξέρουν όλοι καλά: Δεν μπορείς να φας μόνος σου! Μόνο με… συνεργασία θα μπορέσεις να κάνεις την καλή! Μόνο αν φάνε πολλοί θα φάμε όλοι και μάλιστα θα φάμε και θα είμαστε και σίγουροι ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και δεν πρόκειται να σπάσει ο δεσμός… χρήματος που μας ενώνει ποτέ! Άσε που άλλοι θα την πληρώσουν αν μαθευτεί κάτι και εμείς θα βγούμε… λάδι!
Βάλτε λοιπόν, τον αριθμό των ατόμων από κάθε… συστατικό που χρειαζόμαστε και πάμε να… μαγειρέψουμε μαζί! Πάμε! Εγώ θα είμαι ο πρώτος. Γιατί, δεν θυμάμαι αν σας το είπα, αλλά είμαι δημοσιογράφος (καμιά φορά - όπως και τώρα - ντρέπομαι που το λέω και – πολύ περισσότερο – ντρέπομαι που είμαι!).
Οι υπόλοιποι που έχετε τα παραπάνω… χαρίσματα, θέστε υποψηφιότητα για τη συμμετοχή σας και πάμε να φτιάξουμε τη νέα ομάδα που θα φάει ό,τι απέμεινε… (οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι πολλά...)

6 σχόλια:

monahikoslikos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
monahikoslikos είπε...

Από μέση πως πας;
Αν νομίζεις πως έτσι βγαίνουν τα λεφτά είσαι γελασμένος.
Πρέπει πρωτα πρώτα να έχεις εύκαμπτη μέση για να σκύβεις αγόγγυστα να παίρνεις ότι ...εξέχει και επιδέξια γλώσσα να γλύφεις.
Μόνο έτσι πιάνεις τα πρώτα τη μαγιά που λένε.
Μετά θα χρειαστείς όλους αυτούς που γράφεις κι αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον μπάρμπα μου το Θέμο, το Νίκο, τον άλλο Νίκο, το Γιώργο και πάει λέγοντας.
Χωρίς μέση λάστιχο και γλώσσα φιδίσια είσαι από χέρι χαμένος.
Είσαι και γέρος ποιος να σε κοιτάξει... τρομάρα σου που θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Αποψη είπε...

Άσε που με τα "Α βα βα" που γράφεις ποιος να σε πάρει στα σοβαρά; Πάντως αυτό που γράφεις είναι γεγονός. Αυτοκριτικό, αλλά γεγονός. Μόνος σου δεν μπορείς να φας, γέρο μου! Θες τη νοσοκόμα σου...όπως μου σφύριξε ο Λύκος.

o geros είπε...

Έγώ, μια πρόταση έκανα! Αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να το πείτε απλά, χωρίς περιστροφές: «Κωλώνουμε!». Κορδελάκια αλλού...

Ναταλία είπε...

Εγώ είμαι καλή στο σφουγγάρισμα....
Ξέρεις για τα .....αίματα στο τέλος!
Σας κάνω;

o geros είπε...

@ natalia: Κορίτσι μου, εσένα για σφουγγάρισμα; Μην το ξαναπείς! Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα! θα είσαι δίπλα μου... που κι εγώ δεν θα κάνω τίποτα! :)))